Omdat L’Editie uitsluitend on topic commentaren nastreven, modereren wij de reacties. Reageren gaat via je Facebook-account.  Wij volgen de Nederlandse wetten en o.a. en auteurswet.

Wat o.a. niet mag is o.a. Smadelijke, haat zaaiende of pornografische teksten, afbeeldingen of video’s en links. Off-topic inhoud wordt verwijderd. Publiceer s.v.p. ook geen adresgegevens, telefoonnummers of andere privégegevens van anderen.

I.v.m. met de privacywet worden uw naam en de bijdragen in zoekmachines opgeslagen. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. Adverteerders krijgen wel te zien hoe de site wordt gebruikt, maar dat anonimiseren we wel zo veel mogelijk. Uw e-mailadres kan worden gebruikt voor een nieuwsbrief en andere aankondigingen. Als uw die niet wilt, kun je dat via je profielpagina uitzetten.

L’Edtie stelt uw volledig aansprakelijk voor alle schade die zij lijdt door schending van het bovenstaande. Komen er claims van anderen, dan kunnen wij de IP-adres, e-mailadres en andere informatie afgeven zodat